2023 Volvo Car Scandinavian Mixed

Biljetter finns nu att köpa till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Det innovativa evenemanget kommer äga rum endast 30 minuter utanför Stockholm mellan den 8-11 juni. Samsanktionerat med Ladies European Tour och med den 10 faldiga Major vinnaren Annika Sörenstam som värd för tävlingen, var denna först i världen med sitt unika koncept år 2021. 78 herrar och 78 damer spelar i samma tävling, om samma prispott och om samma pokal. 

Entrébiljetter och Premiumbiljetter finns nu att köpa. Premiumbiljetten är ett nytt erbjudande, som ger er tillgång till två åskådarplattformar, en mat och dryckeskupong, och mycket mer. Köp era biljetter nu!

Tidigare i år skrev Linn Grant historia som den första kvinnliga vinnaren på DP World Tour, där hon med nio slag tog hem segern på hemmaplan.

Premiumbiljett

Förhöj din upplevelse på Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 med en premiumbiljett. Köp din premiumbiljett från bara 750 SEK, så får du tillgång till premiumplattformar på 13:e och 18:e hålet, en exklusiv parkeringsplats, samt en måltids- och dryckeskupong att använda i vår utställarby.

Allmänna Entrébiljetter

Veckobiljett

Torsdag 8 - Söndag 11 Juni

Med en veckobiljett kan du uppleva spänningen på Volvo Car Scandinavian Mixed under alla evenemangets dagar, torsdag till söndag. Se när golfens världsstjärnor gör upp om 2023 års pokal från första slag till sista putt. Kom och upplev den unika golffesten, stämningen, musiken och maten som Volvo Car Scandinavian Mixed har att erbjuda. Välkommen den 8-11 juni 2023. 

2-Dagarsbiljett Torsdag-Fredag

2-Dagarsbiljett Torsdag-Fredag

En 2-dagarsbiljett (torsdag-fredag) ger tillträde till evenemanget den 8-9 juni.

Torsdag 8 Juni

Torsdag 8 Juni

Välkommen till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Entrébiljetten ger dig tillträde till tävling- och evenemangsområdet på torsdagen den 8 juni.

Fredag 9 Juni

Fredag 9 Juni

Välkommen till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Entrébiljetten ger dig tillträde till tävling- och evenemangsområdet på fredagen den 9 juni.

2-Dagarsbiljett Lördag-Söndag

2-Dagarsbiljett Lördag-Söndag

En 2-dagarsbiljett (lördag-söndag) ger tillträde till evenemanget den 10-11 juni.

Lördag 10 Juni

Lördag 10 Juni

Välkommen till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Entrébiljetten ger dig tillträde till tävling- och evenemangsområdet på lördagen den 10 juni.

Söndag 11 Juni

Söndag 11 Juni

Välkommen till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023. Entrébiljetten ger dig tillträde till tävling- och evenemangsområdet på söndagen den 11 juni.

Parkering

Besökare som närvarar på turneringen kan köpa parkeringsplatser för evenemangets alla fyra dagar. Varje besökare har rätt till högst två parkeringsplatser per dag.

 

Frequently Asked Questions

How do I attend?

Biljetter finns nu att köpa till Volvo Car Scandinavian Mixed 2023 och är tillgängliga här.

Evenemanget kommer äga rum den 8-11 juni på Ullna G&CC i Stockholm, Sverige

Transport

Det kommer finnas parkeringsplatser på Lövsättravägen.

Det finns ingen parkering på Ullna G&CC, parkering kostar 100 SEK, betalning görs via Swish, kort eller genom vår app.

Det kommer att finnas en transfer från Arninge station var 30e minut.

Cykelparkering kommer att finnas vid Ullna Indoor Golf, precis vid golfbanans infart.

Från E18 ta avfarten mot väg 265 och följ vägen mot Arninge GK. Passera Arninge GK och följ skyltar där det står Parkering Golftävling.

Ta E4an mot Sollentuna och sväng av mot väg 265. Följ och ta avfart mot Arninge GK. Passera Arninge GK och följ skyltar där det står Parkering Golftävling.

Customer Service

Biljetterna kommer att skicka via mejl ungefär 4 veckor innan evenemanget. Alla biljetter kommer att vara digitala biljetter, alltså inga fysiska biljetter finns till försäljning.

Om du inte fått dina biljetter skickade till dig på mejl, och det är färre än 7 dagar kvar till tävlingen var vänlig kontakta vår kundsupport – ticketing@europerantourgroup.com. När ni kontaktar oss var vänlig ange ert ordernummer, förnamnet i bokningen samt mejladressen som användes för att boka. Var vänliga och titta i er inkorg för skräppost så att ni inte missat något innan ni kontaktar oss.

Biljetterna är inte återbetalningsbara eller utbytbara under dessa omständigheter.

För ärenden kopplade till bokning av biljetter, var vänlig kontakta vår kundsupport via mejl på ticketing@europeantourgroup.com. När ni kontaktar oss var vänlig ange ert ordernummer, förnamnet i bokningen samt mejladressen som användes för att skapa ert konto.

DP World Tour Official Partners

© 2022 DP WORLD TOUR. All Rights Reserved.